grafen.cz technický portál grafen.cz - to jsou nejen nové technologie

A+ A A-

NaKole.cz - Články

NaKole.cz - Cyklistika, cykloturistika, cestování na kole
NaKole.cz - Články
  1. Přijeďte si propotit triko na Znojemsko
    Připraveni nasadit helmu, vzít batoh a vyrazit na kole na Znojemsko? Krajina vyhlášená svými vinicemi a historickými památkami vás přitáhne mixem cyklotras, které zaujmou jak hardcore bikery, tak víkendové cyklisty.
  2. Zažijte Chorvatsko jinak – na lodi a na kole po ostrovech Dalmácie!
    Přemýšlíte, kam letos na dovolenou? Co byste řekli na aktivní dovolenou na kole a zároveň relax na lodi s poznáváním přístavů? Máme pro Vás dobrý tip na nezapomenutelnou dovolenou.
  3. Test horského kola Scott Spark 930
    Scott Spark model 2022 je inovativní a hravé kolo s integrovaným tlumičem zadní stavby v rámu. Nabízí skvělé jízdní vlastnosti a plně nastavitelné odpružení. Spark 930 je kolo plné technických inovací, které potěší každého jezdce.
  4. Francie na kole – Nice a Azurové pobřeží
    „Chtěl bych do Nicy,“ říká nesměle Pierre Richard ve známé francouzské komedii. Kdo by nechtěl okusit atmosféru prosluněného jihofrancouzského regionu. Už s prvním pohledem do mapy zjistíte, že rozmanitost této nejvýchodnější části Provence rozhodně nechybí. Ať už jde o historii, kulturu nebo přírodu a s tím spojené zážitky na kole.
  5. 5 výživových tipů pro zlepšení výkonnosti na kole
    Pravidelně polykáte kilometry na intenzivních trénincích, ale přesto se nezlepšujete tak, jak byste si představovali? Na vině může být například špatná strava nebo nedostatečný pitný režim. Význam sportovní výživy totiž vzrůstá zejména u sportovců, kteří se chtějí neustále zlepšovat a posouvat své limity. Zjistěte, jak na to.

Houseboats.cz - návrh, výroba a prodej Hausbótů

  

hausbot

 

Více na www.houseboats.cz

 

Copyright © 2010-2020 grafen.cz - všechna práva vyhrazena

Přihlásit nebo Registrovat

PŘIHLÁSIT SE

fb iconPřihlásit přes Facebook

Registrovat

Registrace uzivatele
nebo Zrušit